bootstrap website templates

Nieuws

Mobirise

Ketchupfabriek wint MVO-prijs  
Zeeuws-Vlaanderen 2018 


GOES - De Ketchupfabriek uit Graauw wint de MVO-prijs Zeeuws-Vlaanderen. Eigenaren Patrick en Lineke Keizer kregen vanavond de award voor maatschappelijk verantwoord ondernemen op de netwerkbeurs Contacta in Goes uit handen van gedeputeerde Jo-Annes de Bat.

De Ketchupfabriek viert dit jaar zijn eerste lustrum. ,,Leuk dat we dan ook meteen een prijs krijgen’', zeggen Patrick en Lineke. Het stel produceert jaarlijks acht- tot tienduizend flessen ketchup per jaar. Vooral speciaalzaken zijn klant.

De Keizers halen hun tomaten bij het Voorlichtings- en Opleidingscentrum voor de Glastuinbouw in Terneuzen. Bij de productie van de ketchup wordt uitsluitend groene stroom gebruikt.

De Ketchupfabriek mag zich nu twee jaar lang de meest maatschappelijk verantwoorde ondernemer van de regio noemen.

Mobirise

Werkzaamheden Zandberg

De Standertmolenstraat te Zandberg moet worden herbestraat. Ook worden er ter plaatse enkele aanpassingen gedaan i.v.m. het 30 km/uur regime.

De werkzaamheden vangen aan op maandag 29 oktober 2018 en nemen naar verwachting tot en met 14 december 2018 in beslag. Uiteraard kunnen de weersomstandigheden de planning beïnvloeden. In verband met de werken is de Standertmolenstraat te Zandberg in de genoemde periode afgesloten voor het doorgaand verkeer. Het verkeer wordt ter plaatse omgeleid.

Het werk wordt in twee fasen uitgevoerd:
De eerste fase is het gedeelte van de straat gelegen tussen de overgang van asfalt naar klinkers (nabij huisnummer 30) en de kruising met de Theenaertstraat. Tijdens deze fase blijft de kruising nog vrij.

De tweede fase is de kruising met de Theenaertstraat tot aan de kruising met de Zoutestraat en Zandbergsestraat. 

Agenda

DATUMEVENEMENT
17 november 2018Jubileum muziekvereniging "Nooit Gedacht Graauw"
18 november 2018Intocht Sinterklaas in Graauw
20 november 2018Jaarvergadering dorpsraad

Zomermarkt Graauw 2018 werd mede mogelijk gemaakt door:

Adres

Dorpsstraat 46
4569 AK Graauw

Contacten

Email:
secdorpsraadgraauw@gmail.com

Links

Website bouwer