html templates

GraauwRock

GraauwRock for Specials

Woensdag 29 mei 2019 - 13:00 – 20:00 uur
Op de sportvelden van vv Graauw
Wolter Kroes, Snollebollekes, VOF de Kunst , Tijl Damen, Belinda, Bustaflax
Tickets € 15,-/€ 17,50 te bestellen via:
https://www.graauwrock.nl/tickets/voorverkoopadressen/

Al meerdere jaren bezoekt stichting ’t Huus een muziekfestival voor mensen met een beperking in Limburg. Door de grote reisafstand en daarmee gepaard gaande kosten is het niet voor alle cliënten mogelijk om dit festival te bezoeken. Vanuit hun doelgroep kwam de vraag om zelf in de regio Zeeland een soortgelijk festival te organiseren. Omdat de organisatie van een dergelijk evenement, met buiten de provinciegrenzen reikende uitstraling, een hele kluif is werd er een zoektocht gestart naar een ervaren organisatie om de krachten te bundelen. Zo is in stichting GraauwRock een gretige partner gevonden om voor de eerste keer in Zeeland een festival te organiseren voor de minder valide medemens “GraauwRock for Specials”.

Door de bundeling van de kennis, expertise en ervaring van beide organisaties op gebied van organiseren, faciliteren en verzorgen wordt een onvergetelijke ervaring gecreëerd voor de bezoekers. Het festival wordt op 29 mei van 13 tot 20 uur op het terrein van GraauwRock georganiseerd dat deze middag geheel ingericht wordt naar de behoeften van de bezoekers. Er zal een keur aan regionale en nationale toppers acte de presence geven.
We denken een mooi en kwalitatief goed programma aan te kunnen bieden aan onze bezoekers. Naast muziek zal er ook voldoende ruimte zijn voor ander vermaak zoals bv spelletjes, schminken en knutselen.

Happy band en optreden Circus Reinardi toegevoegd aan line up
Het Stimuleringsfonds van de Rabobank heeft om dit alles mogelijk te maken een donatie gedaan. Hierbij bieden ze voor de komende twee jaar financiële steun zodat dit speciale festival komende jaren kan plaatsvinden.

Wolter Kroes is al decennialang een van de meest optredende artiesten in Nederland, en heeft
hiermee in heel het land een ongekende populariteit opgebouwd. Met bekende hits als ‘Ik heb de hele  nacht liggen dromen’ en ‘Viva Hollandia’ staat Wolter altijd garant voor een groot feest. In 2019 zit Wolter 30 jaar in het vak en geniet van het terugdenken van zijn rijke carrière, maar is nog allerminst van plan rustig aan te doen! 

Snollebollekes is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grootste feestacts van Nederland,  die wekelijks voor duizenden mensen optreedt en keer op keer het publiek in extase weet te brengen. Niet voor niets heeft hij in no-time twee keer het GelreDome uitverkocht. 
Houd je van een feestje waar iedereen geaccepteerd wordt zoals hij/zij is? Kom dan naar GraauwRock for Specials, want iedereen is wel een beetje speciaal!

The Road to GraauwRock

Woensdag 29 mei 2019 - 20.30 - 01.00 uur - toegang gratis
Op de sportvelden van vv Graauw
Winnaar Steenworp + 6 andere acts
Inlichtingen en aanmelden: theroadto@graauwrock.nl

The Road to GraauwRock wordt gehouden op de sportvelden van vv Graauw (Hulst) op woensdag 29 mei. Aanvang 20:30 uur. Toegang tot dit evenement is gratis. Aanmeldingen en verdere inlichtingen via theroadto@graauwrock.nl 

Zeven  bands nemen het tegen elkaar op en een jury kiest de winnaar. Die mag de volgende dag GraauwRock op Hemelvaartsdag openen! 

De inschrijving voor The Road to GraauwRock is geopend. De winnaar van de Zeeuwse  muziekcompetitie Steenworp krijgt automatisch een plekje op The Road to GraauwRock. Hiermee willen we jong muzikaal talent uit Zeeuws-Vlaanderen steunen en ook andere acts motiveren hun muzikaliteit te laten horen! 

Bands die interesse hebben om deel te nemen dienen zich aan te melden vóór 15 maart 2019. Dit met  de vermelding waar de selectiecommissie tenminste drie recente nummers kan beluisteren, deze drie nummers mogen ook meegestuurd worden als MP3 of M4a bestand. Vooraf zal een selectie uit de ontvangen inzendingen worden gemaakt. 

GraauwRock 2019

Donderdag 30 mei 2019
Op de sportvelden van vv Graauw
Racoon, Handsome Poets, Wulf, Bluebirds, Cookies and Creme, Hunterstreet,
Winnaar The Road to GraauwRock
Tickets € 27,50/€ 32,50
Combi-tickets (woensdagmiddag + donderdag) € 37,50/€ 42,50
o.a. te bestellen via:
https://www.graauwrock.nl/tickets/voorverkoopadressen/

Cookies and Cream zal GraauwRock op donderdag 30 mei 2019 vakkundig afsluiten. In 2018 stond deze 6-koppige cover band op het eindfeest van het Formule 1-seizoen in Abu Dhabi en eerder al onder meer op Tomorrowland en Rock Werchter. De lokale helden van HunterStreet maken met hun donkere alternatieve rock de line-up voor GraauwRock compleet!

Racoon kan leunen op een lange reeks hits, denk aan ‘Love You More’, ‘No Mercy’, ‘Brick By Brick’ en het Nederlandstalige ‘Oceaan’. Met hun album ’Look Ahead And See The Distance’ stonden ze in april in een stijf uitverkochte Ziggo Dome. Momenteel doet Racoon een theatertour, zijn ze de maandelijkse muzikale gast bij DWDD en wordt er gewerkt aan nieuwe muziek.

Wulf was vorig jaar al te zien op GraauwRock, maar komt op herhaling. Wulf was in 2018 niet van de  radio af te slaan. Met hits als ‘Mind Made Up’, ‘All Things Under The Sun’ en ‘Switching Gears’ is het een jaar geworden om niet snel te vergeten. Dit jaar ziet zijn langverwachte debuutalbum het licht.

Drie van Nederlands beste zangeressen bundelen hun krachten in het nieuwe countrytrio The BlueBirds! Elske DeWall, Krystl en Rachèl Louise besloten hun krachten te bundelen toen ze elkaars liefde voor Americana muziek ontdekten.

Van een handrem heeft Handsome Poets nooit gehoord. De band is altijd in beweging. Niet alleen  vanwege de uiterst dansbare indiepop en de energieke live-shows maar ook omdat de groep sinds haar oprichting geen seconde heeft stilgezeten. Ze komen hun 10-jarig bestaan vieren op het 20-jarig bestaan van GraauwRock! 

Zomermarkt Graauw 2018 werd mede mogelijk gemaakt door:

Adres

Dorpsstraat 46
4569 AK Graauw