free css templates

EHBO Graauw

EHBO Graauw

EHBO Graauw

EHBO Vereniging Graauw is een kleine vereniging met ongeveer vijfentwintig gediplomeerde leden en een flink aantal donateurs. Samen proberen ze hun steentje bij te dragen aan de activiteiten in het dorp.

Eerste hulp
Ze verzorgen de eerste hulp bij allerlei evenementen zoals GraauwRock, de avondvierdaagse en de Zomermarkt, de Saeftinghe Feesten en andere activiteiten rondom Paal, bij fietstochten georganiseerd door de Rotary en de Jeugd Vakantie week van de scouting in Hulst.

Gediplomeerd
De leden zijn gediplomeerde Eerste Hulpverleners en allen opgeleid tot AED-bediener. Veel mensen hebben hun diploma nog aangevuld met certificaten zoals Eerste Hulp bij kinderen, e.d. EHBO Graauw is een kleine maar actieve vereniging.

EHBO Graauw werkt samen met de EHBO-verenigingen in St. Jansteen, Clinge, Nieuw-Namen en Hulst. Naast samenwerking met de besturen, organiseren ze samen de jaarlijkse cursus Eerste Hulp.

Samenwerking
Sinds enkele jaren heeft EHBO Graauw, samen met de andere EHBO-verenigingen uit de gemeente Hulst, een overeenkomst met het Rode Kruis Hulst. Samen zijn ze beschikbaar voor ondersteuning bij rampen of incidenten in de gemeente Hulst waar onze hun hulp nodig is.

EHBO vereniging Graauw is aangesloten bij de Nationale Bond voor EHBO.

De leerlingen van groep 8 van Ter Doest zijn allemaal geslaagd voor het EHBO-diploma, ze kregen op 15 maart 2019 hun diploma uitgereikt (zie foto).

Voor meer informatie: http://ehbo.graauw.net/

Zomermarkt Graauw 2018 werd mede mogelijk gemaakt door:

Adres

Dorpsstraat 46
4569 AK Graauw